fredag 30 december 2011

Tuff tuff hela dagen

Nu är jag tillbaka i västkustens huvudstad efter en tio timmar lång tågresa. Lite segt men resan var lätt värt det <3

Nu är det snart nytt år. Tiden går så sjukt fort! Nästa år fyller jag 25, halvvägs till 50. Dock känns 50 väldigt långt bort. Framförallt om jag tänker på allt som hänt i mina första 25 år och då minns jag knappt de första åren.

2011 har varit ett händelserikt år minst sagt. Ska börja skriva upp allt som hänt i något dokument.

Nåväl nu ska jag sova. Sussa så gott alla!

söndag 25 december 2011

Tio låtar på repeat?

Nu sitter jag på tåget till Östersund med byte i Stockholm på två timmar. Passar på att träffa Noha jag gick teater med för några år sedan. 2008 tror jag det var. Har med datorn för att plugga hemtenta i entrepenörskursen. Då jag startade datorn upptäckte jag att nästan all musik försvunnit från den. Skumt! Ännu skummare är att jag har tio låtar kvar. Varför försvann inte dem också? Skumt skumtare skumtast!

De låtar jag har att lyssna på under min 8 timmar långa färd är alltså
Mr. Scruff - Kalimba
Caramba - Hubba Hubba zoot zoot
Richard Stoltzman - Maid with flaxen hair
Bob Arci - Sleep away
Björn Afzelius - Carlos
Clay Aiken - Measure a man
Hot stuff
Rhapsody - the village of dwarves
Rhapsody - Triumph for my magic steel
Phil Collins - Can't stop loving you

tisdag 13 december 2011

Jurassic Park poster

Kvällens bildlektion gick ut på att göra en poster till en film el. dyl. som vi tyckte om. Jag valde Jurassic Park, dels för att jag gillar den och dels för att jag ville ha en lite roligare film att göra poster till. Med roligt menar jag inte bara personer utan lite figurer eller djur i.

Det var sjukt längesen jag satt och gjorde något liknande i Photoshop. Säkert flera år. Lektionen tog slut kvart i nio, men jag tyckte det var så skoj att jag fortsatte pilla med det hemma. Nu tycker jag att jag är hyfsat klar. Finns alltid grejer man kan pilla mer på, men det gäller ju att inte överarbeta. Kommer fortsätta att rita grejer i Photoshop på liknande sätt i fortsättningen. Det var skoj! Skulle vilja lära mig lite tips om färgläggningen etc, men det finns det säkert tutorials nånstanns att följa.

PS. Jag har inte gjort loggan.

Klicka på bilden för att se större format.

Hyacint

Häromveckan fick jag och Tomas en hyacint i jättefin juldekorerad kruka av Bella. Hon visste inte vilken färg hyacinten skulle ha så jag var väldigt nyfiken va det skulle bli. Nu har den börjat slå ut och färgen var... *trumvirvel* rosa!

torsdag 8 december 2011

Regn, träning, plugg och konditori

Lyssnar på regnet och blåsten utanför köksfönstret. Så sjukt mysigt att sitta inne med en (okej jag erkänner) två filtar på mig och adventsljusstakarna tända. Livet känns bra nu. Idag har jag jobbat och träffat alla trevliga arbetskamrater. Sedan körde jag Bodypump och nu känns musklerna i armar och ben som gele. Ingen kan komma och säga att jag inte tränade duktigt idag. Pjuh!

Imorrn blir det plugg med Johanna och Ikka med den obligatoriska tékoppen. Efter det blir middag med mitt hjärta och sen föreställning på Lorensbergsteatern. Hagmans konditori! Som jag har längtat!

måndag 5 december 2011