söndag 20 mars 2011

Ge mig bluetooth

Varför kan det inte ingå bluetooth i alla digitalkameror? Så man sliupper leta upp sladden varje gång då man ska överföra bilder/videos till datorn varje gång. Det hade varit så sjukt mycket smidigare! Med andra ord så får ni inte njuta av någon Annqa-bild idag så jag är för lat för att leta upp kabeln. Och för att batteriet är slut i kameran så kan ändå inte koppla in den. Skyller på att allt batteri har gått åt till min kvällsunderhållning för idag; att filma fulmusikvideos som ni aldrig kommer få se :3

Ni kan istället få se en sjukt söt bild som jag fick länkat till mig av Alex. Sjukt söt liten hårtuss!
http://26.media.tumblr.com/tumblr_li390h5tFX1qgb6jdo1_500.jpg 

måndag 7 mars 2011

Vaniljyoghurt

Gah! Har haft cravings hela dagen efter vaniljyoghurt. Var tvungen att kila förbi Ica på vägen hem från träningen och köpa det. Mums! Hade i banan och det sista i havrefras-paketet. Sen slog det mig att jag fått ett recept på supergod müsli av Camilla så jag letade upp receptet och har nu gjort egen Capellagårdens müsli!

söndag 6 mars 2011

Mössa!

Jag har virkat en mössa! :) Modellen är en OSmössa fast virkad med halvstolpar istället för fasta maskor som det stod i beskrivningen.

lördag 5 mars 2011

Härlig kväll

Kom hem från stan för ett tag sen efter en härlig kväll med Maria. Vi tjötade massa om ditten, datten och livet. En härlig kväll jag gärna upprepar :) Btw testar att blogga via en app i mobilen just nu ^^

fredag 4 mars 2011

Ankinvation i köket!

Ankorna har nu installerats i köket! Undra va Tomas säger då han kommer hem... Anyway, visst är de söta? :D

Anställningsintervju!

Happiness! Fick för ett par timmar sen ett samtal om att komma på anställningsintervju på tisdag. Yay! :D Hoppas jag får jobbet!

Btw, Henko tack för namnet. Det kan vara det spelet :) Ska kolla om brorsan har kvar spelet på sin äldsta dator.

Köksuppdate! Igår fick vi vårt nya kylskåp! Det är sååå snyggt och passar jättebra in i köket. Jag menar kolla bara på bilden nedanför. Har ni nånsin sett något så snyggt?
Vårt snygga kylskåp!

onsdag 2 mars 2011

Stridsvagnsspel?

I förrgår hade vi workshop i After Effects och jag satt och letade efter ett bang-ljud på freesound. Klickar på play på ett ljud och vad hör jag? Jo, ljudet från ett gammalt PC spel med stridsvagnar som skjuter på varandra i en 2D miljö. Jag har nu letat som en tok efter namnet på spelet, men hittar det inte. Dock har jag hittat en bild som påminner om spelet. Spelet ser ungefär ut så. Det är iaf uppbyggt på samma sätt. Dock är spelet jag tänker på ännu äldre och mer pixligt. Nån som minns vad det heter?
Bild från http://www.linuxsoft.cz